تعداد مصدومان الهلال به 9 نفر رسید
به گزارش دیجیپا، تیم فوتبال الهلال عربستان با بحران مصدومیت بازیکنان روبرو شده است.
به گزارش دیجیپا به نقل از مهر، دو بازیکن تیم فوتبال الهلال عربستان، علی البلیهی و سرگی ساویچ، روز چهارشنبه تحت آزمایش های پزشکی قرار خواهند گرفت تا میزان مصدومیت عضلانی شان مشخص شود. این صدمه دیدگی ها در جریان دیدار رفت مرحله یک هشتم نهائی لیگ قهرمانان آسیا مقابل پاختاکور ازبکستان رخ داد.
به گزارش منابع آگاه، نتیجه این آزمایش ها مشخص خواهد نمود که آیا این دو بازیکن احتیاج به دوره های توان بخشی و درمانی دارند و مدت زمان دوری آنها از میادین چقدر خواهد بود.
در این دیدار، سرگی ساویچ و علی البلیهی به علت مصدومیت وادار به ترک زمین شدند. سرمربی پرتغالی الهلال، ژرژ ژسوس، در دقیقه ۳۹ محمد کنو را به جای البلیهی و در دقیقه ۷۶ عبدالله الحمدان را به جای ساویچ وارد زمین کرد.
الهلال در این مسابقه خارج از خانه با نتیجه یک بر صفر مغلوب پاختاکور شد و حالا برای جبران این شکست، در دیدار برگشت که سه شنبه آینده در ورزشگاه «المملکة آرینا» برگزار می شود، به دنبال پیروزی خواهد بود.
تیم الهلال هم اکنون با بحران مصدومیت های گوناگونی مواجه می باشد و تعداد بازیکنان مصدوم این تیم به ۹ نفر رسیده است. همچون مهم ترین غایبان الهلال میتوان به الکساندر میتروویچ و سرگی ساویچ از صربستان، مالکوم اولیویرا و رینان لودی از برزیل، ژوآئو کانسلو از پرتغال، و همینطور یاسر الشهرانی، علی البلیهی، حمد الیامی و حسان تمبکتی اشاره نمود.
منبع: دیجیپا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب