مدیر النصر در آخرین تمرین مانه در ایران و ابهام درباب حضور دوران

مدیر النصر در آخرین تمرین مانه در ایران و ابهام درباب حضور دوران

دیجیپا: دیجیپا: تیم فوتبال النصر در حالی آخرین تمرین خود قبل از سفر به ایران در ریاض برگزار مرد که ماجد الجمان مدیرعامل النصر شاهد این تمرین بود.



به گزارش دیجیپا به نقل از مهر، آخرین تمرین تیم فوتبال النصر عربستان برای سفر به تهران شب گذشته در حالی در شهر ریاض عربستان انجام شد که ماجد الجمان مدیرعامل النصر از نزدیک شاهد تمرین بازیکنان بود.
همچنین در این تمرین عبدالرحمن غریب، اوتاویو، امریک لاپورت، کریستیانو رونالدو، سلطان غنام، عبدالله الخیبری و علی لاجامی حضور نداشتند اما در تصاویری که باشگاه النصر در شبکه اجتماعی X منتشر نموده خبری از جان دوران نیست اما سادیو مانه حضور فعالی در تمرین روز گذشته داشت. باشگاه النصر برای تمامی بازیکنان خود روادید سفر به تهران را گرفته است اما بعید است که دوران هم در مسافرت به تهران کاروان النصر را همراهی کند.

تیم های فوتبال استقلال ایران و النصر عربستان در مرحله یک هشتم غائی لیگ نخبگان روز دوشنبه ۱۳ اسفند و از ساعت ۱۹: ۳۰ در ورزشگاه
آزادی و با قضاوت الحمد الکاف از عمان رو در روی هم قرار می گیرند.


منبع:

1403/12/13
11:31:21
5.0 / 5
81
تگهای خبر: آزادی , بازی , بازیكن , باشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
Digipa Sports Shoes

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی ؛ فروشگاه آنلاین تخصصی در حوزه لوازم ورزشی و خصوصاً کفش های ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است