سه بازیکن النصر غایب بازی با پرسپولیس
به گزارش دیجیپا، سه بازیکن تیم فوتبال النصر به علت مصدومیت در بازی با پرسپولیس غایب خواهند بود.
به گزارش دیجیپا به نقل از مهر، تیم فوتبال النصر در هفته هشتم و پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا روز دوشنبه ۲۹ بهمن در ورزشگاه آزادی رو در روی پرسپولیس قرار خواهد گرفت.
النصر قبل از دیدار با پرسپولیس، شب گذشته در روشن لیگ عربستان سعودی به مصاف النصر رفت و موفق شد این نیم را به سختی و با نتیجه سه بر دو شکست دهد تا شاگردان استفانو پیولی با روحیه ای خود گام به دیدار با پرسپولیس بگذارند.
روزنامه الشرق الاوسط عربستان خبر داد؛ اوتاویو، سلطان الغنام و عبدالله الخیبری سه بازیکن النصر به علت مصدومیت نمی توانند در بازی با پرسپولیس حضور داشته باشند.
الخیبری از ناحیه عضله قدامی چپ گرفتار صدمه دیدگی شده و مدت غیبت او یک تا سه هفته خواهد بود. اوتاویو از ناحیه همسترینگ صدمه دیده و امکان غیبت او تا ۶ هفته وجود دارد.
عبدالله الخیبری هم امروز آزمایش نهائی را می دهد تا میزان مصدومیت او مشخص شود.
منبع: digipa.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب